Şehit Aydoğan Aydın Spor Lisesi

Telefon : 356 228 1809
WEB https://tokatsporlisesi.meb.k12.tr
Adres : ALTIYÜZEVLER MAH. İMAMLIK BUL. NO 5 MERKEZ / TOKAT
VİZYON : Ülkemizi ulusal ve uluslararası platformda en iyi şekilde temsil eden bireyler yetiştirmek için spor alanında ve akademik alanda kaliteli eğitim vermek , Türk sporunun gelişimine katkıda bulunarak ,Atatürk ilke ve inkılaplarına sahip çıkarak insana ve topluma saygılı ,yararlı hobileri olan geleceğe yön verecek ,aldığı eğitimin izlerini taşıyacak sporu yaşam biçimi haline getirmiş ,kaliteli sporcu ve spor adamı yetiştirmektir.
MİSYON : Öğrencilere Beden eğitimi ve spor alanında temel bilgi ve becerileri kazandırmayı beden eğitimi ve spor alanında nitelikli insan yetiştirilmesine kaynaklık etmeyi , yetenekleri doğrultusunda eğitim, öğretim görmelerini ve başarılı sporcular olarak yetiştirilmelerini, spora ilgi ve yeteneği olan öğrencilerin, kendi potansiyellerini arttırma, Türk sporunu geliştirme ve temsil etme, takım ruhu ile hareket etme, spor disiplini ve centilmenliği özümsemiş, kendilerine uygun yükseköğretim programlarına hazırlanma, spor alanında araştırmaya yönelmelerini sağlamayı amaç edinmiştir.
BAŞARILAR :

Saatler : 08:00-12:00 13:20-15:30
Isınma : Doğalgazla
Servis :
Ulaşım : Karşıyaka
Yerleşim Yeri : İmamlık Mahallesi Altıyüzevler Bulvarı No:05
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl Merkezine 4 Km
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : Voleybol - Hentbol - Futsal - Güreş - Basketbol - Atletizm -Futbol-Bireysel Sporlar
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları : İngilizce Yurtdışı Mektup Faaliyetleri